følg oss

Sentralbord: 928 00 333 (08.00-16.00)

 > 

Hva er best? Wix eller WordPress? Det enkle svaret er at WordPress fortsatt regnes som standard-plattformen for seriøse bedrifter på Internett. Wix er mer brukervennlig, men har ikke de samme mulighetene for utbygging og spesialtilpassing som WordPress.

For tiden er det måter å skjule WordPress-sider for Google eller andre søkemotorer. Den enkleste måten er å gjøre det med en plug-in (programutvidelse) som heter Yoast SEO. Den litt mer avanserte måten er å redigere koden til nettsiden eller headeren til nettsiden.

En god ALT-tekst til et bilde du publiserer på Internett kan være den lille forskjellen som gjør at folk finner deg før dine konkurrenter. I følge læreboken skal slike beskrivelser fortelle hva bilder inneholder så konkret som mulig

«Veien til frihet» er en bloggserie i syv deler. Den tar for seg syv essensielle steg som alle nettbedrifter må ta for å bli fremgangsrike i internettverdenen. Dette er med andre ord en lærebok for ferske gründere og nye nettbedrifter. Tanken bak bloggserien er at den ikke skal kreve noen som helst forkunnskap slik at alle som har en god ide kan starte med utviklingen på kort tid. Vi i SEO-blogg har satt oss som mål å lage den mest komplette

Annonsering på Facebook er ingen spøk. Selv liker Facebook å peke på mulighetene, heller enn å fortelle hva som skal til for å holde kundetrafikk i gang. Nye bedrifter på nett har mye å spare på å unngå tungrodd markedsføring. Les videre og finn ut om Facebook-annonser passer for din bedrift eller ikke.