følg oss

Sentralbord: 92 777 242 (08.00-15.00)

 > 

Har du allerede en blogg og har kommet i gang med skrivingen? Flott! Vi kan vel enes om at blogging er en viktig del av innholdsmarkedsføring, men til og med du som ikke selger et produkt eller en tjeneste, kan benytte deg av prinsippene. I dag har jeg 22 bloggtips å vurdere for deg som allerede har startet skrivingen, og ikke lenger er å regne som nybegynner blant norske bloggere.

Hvordan formulere en markedsstrategi for din bedrift? Jeg skal jeg prøve å tegne et veikart som kan få deg i gang. Bruk det til å belyse de problemstillingene som er viktig å ha i fokus når du setter opp markedsplanen din!

I denne artikkelen skal vi se på hvordan debatten rundt innholdsmarkedsføring og reklame har utviklet seg de siste årene i Norge. Spesielt skal vi belyse forhold rundt innholdsmarkedsføring og etikk.

Da jeg var 14 skulle vi lære om føydalismen. For å gjøre det forståelig, valgte skolen å arrangere en temadag der både lærere og elever skulle delta i et rollespill som lensherrer og vasaller. På grunn av sykdom fikk bare A-klassen gjennomført temadagen, mens B-klassen fra skolebenken måtte lære om føydalherrenes strategi for å holde på makten.

Markedsføring på Internett kan være en utfordring. I likhet med mannen på bildet ovenfor kan det føles litt som å være i fritt fall, med en svært bratt læringskurve i starten. Denne artikkelen demper fallet ved å forklare hvordan du former en digital strategi til din bedrift.