følg oss

Sentralbord: 928 00 333 (08.00-16.00)

Hva er et digitalbyrå?

Et digitalbyrås arbeidsoppgave er å skape best mulig digital synlighet i forhold til oppdragsgivers ressurser og målsetning. SEO (søkemotoroptimalisering) er en viktig del av dette arbeidet, men det kan også være snakk om synlighet i andre digitale plattformer som sosiale medier, forum og lignende.

Det digitale terrenget er i stadig vekst og endring. Etterspørselen til solide digitale tjenester øker i takt med denne veksten i markedet. Dette fører til at det stadig blir flere digitalbyråer ikulissene. Med økt tilbud kommer også økt konkurranse. I en verden der et hav av ny informasjon, teknologi og tjenester skyller innover oss hver eneste dag, gir det mening å spesialisere seg innenfor et avgrenset fagområde.

SEO-blogg er et digitalbyrå som tilbyr komposisjon av tekst og bilder til alle typer nettsteder samt oppsett og vedlikehold av disse. På fagspråket kalles innholdsproduksjon på Internett for “on-page SEO” (søkemotoroptimalisering). Vi passer på at innholdet når den rette målgruppen, og fremstilles på en måte som er lettfattelig og fengende for de som leser det. I tillegg må det være lesbart for søkemotorer som ønsker å kartlegge innholdet slik at det kan rangeres i de enkelte søkene (SERP).

Fordi det nye digitale landskapet blir mer og mer komplekst, er det ikke nødvendigvis et digitalbyrå som må stå for alt til ditt firma. Kompetansen bør innhentes der det gir mening i forhold til pris og kompetanse. Noen SEO-tjenester kan innhentes fra det internasjonale markedet, mens andre tjenester krever innhold produsert av folk med norsk som morsmål.

Digitalbyrå med spesialisering innen blogging?

Alle i SEO-blogg er eksperter på blogging og fasinert av de mulighetene dette gir i markedsføring av norske selskaper. Google understreker at det viktigste kriteriet for å rangere i søkemotorene i dag, er innhold av høy kvalitet på nettstedet ditt. Vi som digitalbyråfinner krysspunktet mellom det kreative og markedsføringen av din bedrift.

Selv om vi har spesialisert oss på blogging, følger vi deg hele veien frem til produktet ditt er solgt. Innhold som produseres må implementeres, promoteres og overvåkes, for deretter eventuelt å justeres i forhold til reaksjonene i markedet.

Hos oss står kvalitet i sentrum. Kvalitet vil ikke bare si korrekt budskap ut til riktig målgruppe.Det dreier seg også om å lage innhold som fenger publikum, og det er her kreativitet kommer inn. Internett trenger flere engasjerte forfattere og innholdsskapere, og SEO-blogg ønsker å bidra til å øke bestanden.

Digitalbyrå med markedsføring for små bedrifter

Vi spesialiserer oss på små bedrifter. Ofte har selskaper av lik størrelse en del likhetstrekk i forhold til den digitale markedsføringsstrategien som gir mening. For små bedrifter gjelder det ofte å øke trafikken inn til nettstedet mens kostnadene holdes nede. Vår strategi er å satse på tiltak som gir gratis trafikk i første rekke. Derfor favoriserer vi trafikk til siden din gjennom synlighet på Google. Dette er ikke bare trafikk som er gratis, men den kan i tillegg ha en holdbarhet på mange år. Dette kan dreie seg om blogger, forskjellige type landingssider og mer.

Et digitalbyrå med langsiktig fokus

Å finnen den rette digitale strategien til din bedrift tar tid, og digitalbyråer må derfor tenke langsiktig. Vi er opptatt av at tid ikke går på bekostning av kvalitet. Det er alltid dyrere å lage innhold som ikke er av høyeste kvalitet på grunn av tapt trafikk inn til nettstedet over tid. Dessuten vil innhold av mindre kvalitet utdateres fortere.

Først må kvalitetsinnhold produseres. Deretter bruker søkemotorene tid på å teste kvaliteten av innholdet og rangerer så dette i søket. Mens dette skjer kan innholdet promoteres gratis gjennom andre kanaler, som sosiale medier, i de tilfeller der det gir mening. Når tiden er inne undersøker vi hvordan markedet reagerer på strategien vi har valgt. Omsider kan strategien justeres eller endres dersom det er behov for det.

Ta en titt på våre pakkepriser på månedlig blogging for din bedrift.