følg oss

Sentralbord: 92 777 242 (08.00-15.00)

 > The One-Inch-Punch – Lynrsk SEO-hjelp  > Indekser innhold for raskere synlighet på Google!
Bruce SEO Lee sparker i søkefeltet i search console. Det slår sprekker og skriften "SEO-blogg" kommer frem i url-feltet.

Indekser innhold for raskere synlighet på Google!

Den raskeste måten å bli indeksert av Google, er å fortelle dem at du finnes. Hvordan? Registrerer ditt nettsted på Googles gratis verktøy for webmastere! Når du knytter ditt nettsted opp mot Google Analytics og Google Search Console er det som å si til Google: «Hei, her er jeg.»

BruSEO Lee står klar til kamp i sin one-inch-punch posisjon.

En hver suksess starter med et godt planlagt, taktisk angrep.
BrucSEO Lee

Bare så ikke dere ferskinger detter av lasset: «Webmaster» er det vi kaller alle som setter opp og vedlikeholder nettsteder. «Indeksering» av nettsteder vil si å bli ført opp i Google sitt digitale leksikon, der de holder orden på all informasjon på hele Internett.

Skjermdump av Google search console. En pil peker mot søkefeltet for url

Google Search Console er din venn når du skal indeksere en nettside. Skriv url i feltet og trykk enter!

Akkurat nå er jeg – BruSEO Lee – din læremester. Vårt felles mål er å få deg anerkjent av Google, eller «IFA» som jeg likere å kalle dem. Tok du ikke den?! Bli kjappere! Som mine lynraske one-inch puncher. IFA er så klart «Internet Fighting Assosiation». Google er Internett sitt svar på proffboksing, og du slipper kun inn i ringen når du har blitt anerkjent som Webmaster. Første steg er indeksering i ligaen.

På bildet ovenfor ser du et utsnitt av Google sitt eget verktøy, Search Console. Her må du registrere deg! Resten går som en lek; bare skriv din url i søkefeltet og trykk enter. Deretter følger du instruksjonene!

 

Hvorfor er indeksering i søkemotorene viktig?

Indeksering hos Google er fundamentalt i markedsføringen av nye nettbedrifter. Kun indekserte bedrifter vil dukke opp i søkemotorer når folk søker etter tjenester og innhold. Om du har verdens beste nettsted, vil det aldri bli sett om ikke Google vet at det finnes.

Merk at indeksering ikke er synonymt med rangering. Bare fordi du slipper inn i bokseringen betyr ikke det at du automatisk blir bokse-champion. Indeksering er kun en oppføring i Google sine registre. Det er essensielt for alle nettbedrifter, men det betyr ikke at du automatisk blir synlig i SERP. SERP betyr forresten et søkeresultat i en søkemotor. Men så fort du er synlig, begynner også kampen om rangeringene, og da er du plutselig med blant tungvekterne.

Klikk her for å lese hvordan du kjemper deg til topps i Google sin IFA-liga.

De mest basale kravene for å bli indeksert er at du har en nettadresse, og at du har stilt inn publiseringsplattformen din rett. Ingen kan bli champion uten et navn, og det skal være et navn som både folk og søkemotorer husker. Velg ditt navn med omhu! Pass deretter på at nettstedet ditt er stilt inn slik at det er synlig for Google.

Når du først er etablert i bransjen, vil Google automatisk få med seg det du gjør av oppdateringer om kvaliteten er tilfredsstillende. Derfor er det viktig å sørge for at ditt bidrag til Google er verdig.

Klikk her for å lese hvordan Google vurderer kvaliteten på ditt nettsted! Er det for mye å sette seg inn i synes du? Slutt å sippe! BruSEO Lee knuste digitalmursteiner til knokene blødde hver dag i ti år for å komme dit jeg er i dag. Målrettet innsats er den eneste måten du kan slå fra deg like hardt som meg. Haaaiii-JA!!!

BruSEO Lee i slår sitt one-inch-punch. Ovenfor står det "vil du lære BruSEO moves? Gi museknappen en Krav maga-kilevink og start nå!"