følg oss

Sentralbord: 928 00 333 (08.00-16.00)

 > The One-Inch-Punch – Lynrsk SEO-hjelp  > Indekser din bedrifts innhold for raskere synlighet på Google!
Bruce SEO Lee sparker i søkefeltet i search console. Det slår sprekker og skriften "SEO-blogg" kommer frem i url-feltet.

Indekser din bedrifts innhold for raskere synlighet på Google!


Den raskeste måten å bli indeksert av Google, er å fortelle dem at du finnes. Hvordan gjør du det? Du registrerer ditt nettsted på Google sine gratis verktøy for webmastere. Når du knytter ditt nettsted opp mot Google Analytics og Google Search Console er det som å si til Google: «Her er jeg, og mitt nettsted er klar for business!»

BruSEO Lee står klar til kamp i sin one-inch-punch posisjon.

En hver suksess starter med et godt planlagt, taktisk angrep.
BrucSEO Lee

Bare så ikke dere ferskinger detter av lasset: «Webmaster» er det vi kaller alle som lager sine egne nettsteder. «Indeksering» av nettsteder vil si å bli ført opp i Google sitt digitale leksikon, der de holder orden på all informasjon på hele Internett.

Skjermdump av Google search console. En pil peker mot søkefeltet for url

Google Search Console er din venn når du skal indeksere en nettside. Skriv url i feltet og trykk enter!

Akkurat nå er jeg – BruSEO Lee – din læremester. Vårt felles mål er å få deg anerkjent av Google, eller «IFA» som jeg likere å kalle dem. Tok du ikke den?! Bli kjappere! Som mine lynraske One-Inch Puncher. IFA er så klart «Internet Fighting Assosiation». Google er Internett sitt svar på proffboksing, og du slipper kun inn i ringen når du har blitt anerkjent som Webmaster. Første steg er indeksering i ligaen.

Å bli indeksert hos Google er noe av det viktigste nye nettbedrifter kan gjøre for å markedsføre seg selv. Det er nemlig kun indekserte bedrifter som vil dukke opp i søkemotorer når folk skriver inn søk etter tjenester og innhold. Uansett hvor flid du gjør deg med ditt nettsted, vil det aldri bli sett om ikke Google vet at det finnes.

Merk at indeksering ikke er synonymt med rangering. Bare fordi du slipper inn i bokseringen betyr ikke det at du automatisk blir bokse-champion. Indeksering er kun en oppføring i Google sine registre. Det er essensielt for alle nettbedrifter, men det betyr ikke at du automatisk blir synlig i Google-søk.

Klikk her for å lese hvordan du kjemper deg til topps i Google sin IFA-liga.

De mest basiske kravene for å bli indeksert er at du har en nettadresse, og at du har stilt inn publiseringsplattformen din rett. Ingen kan bli champion uten et navn, og det skal være et navn som både folk og søkemotorer husker. Velg ditt navn med omhu! Pass deretter på at nettstedet ditt er stilt inn slik det er synlig for Google. Deretter er du klar for å oppføre ditt navn i proffligaen på Internett: IFA!

Når du først er etablert i bransjen vil Google få med seg det du gjør av oppdateringer. Det er kun i startfasen at du må passe på at søkemotorer får med seg at du eksisterer. Det skal sies at det er liten vits i å åpne nettstedet for indeksering dersom innholdet og designet ikke er av ypperste kvalitet. Både nye og gamle nettsteder vil slite med å få oppmerksomhet av Google dersom kvaliteten på innholdet er lav.

Klikk her for å lese hvordan Google vurderer kvaliteten på ditt nettsted. Er det for mye å sette seg inn i synes du? Slutt å sippe! BruSEO Lee knuste digitalmursteiner til knokene blødde hver dag i ti år for å komme dit jeg er i dag. Målrettet innsats er den eneste måten du kan slå fra deg like hardt som meg. Haaaiii-JA!!!

BruSEO Lee i slår sitt one-inch-punch. Ovenfor står det "vil du lære BruSEO moves? Gi museknappen en Krav maga-kilevink og start nå!"