følg oss

Sentralbord: 92 777 242 (08.00-15.00)

 > The One-Inch-Punch – Lynrsk SEO-hjelp  > Er Wix bedre enn WordPress for små bedrifter?

Er Wix bedre enn WordPress for små bedrifter?

Hva er best? Wix eller WordPress? Det enkle svaret er at WordPress fortsatt regnes som standard-plattformen for seriøse bedrifter på Internett. Wix er mer brukervennlig, men har ikke de samme mulighetene for utbygging og spesialtilpassing som WordPress. Om du er en liten bedrift med lite ressurser og begrenset behov for funksjonalitet, vil sannsynligvis svaret på spørsmålet være: «Ja, Wix er best».

Det er komplisert å velge CMS (content management system) for din forretning. Det er utrolig mange faktorer å ta hensyn til. For å finne ut hvilken plattform som er best, må vi vurdere følgende forskjeller mellom web-builderen Wix vs. den noe mer anerkjente WordPress: Designmuligheter; bedriftsutvikling; kostnadskrav og kompetansekrav.

BruSEO Lee står klar til kamp i sin one-inch-punch posisjon.

Tilpasningsevne skiller vinnere fra døgnfluer i kampen om nettsalg. BrucSEO Lee

Ingen spørsmål er for kompliserte for BruSEO Lee! Jeg taklet eksistensielle problemer før jeg sluttet med bleier. Veien til opplysthet og ultimat slagkraft starter med overblikk og selvinnsikt. Dette gjelder alt fra One-Inch Punch til nettsalg og valg av arbeidsplattform i den digitale markedsføringen. Kompliserte spørsmål vurderes lettere når du setter problemstillingen i system:

Tabell: Wix VS WordPress

  WIX WORDPRESS
Designmuligheter Stort, men visse grenser Uendelig, men krever mer jobb
Trafikkmuligheter Begrenset pga. manglende SEO Uendelig
Pris Høy oppstartspris Gratis oppstart, men koster å utvikle
Kompetansekrav Enkelt å bruke Teknisk krevende
SEO Litt begrenset Uendelig

Tabell: Wix VS WordPress

  WIX
Designmuligheter Stort, men visse grenser
Trafikkmuligheter Begrenset pga. manglende SEO
Pris Høy oppstartspris
Kompetansekrav Enkelt å bruke
SEO Litt begrenset
  WORDPRESS
Designmuligheter Uendelig, men krever mer jobb
Trafikkmuligheter Uendelig
Pris Gratis oppstart, men koster å utvikle
Kompetansekrav Teknisk krevende
SEO Uendelig

Plattformer for bygging av nettsteder er som valg av Dojo (treningslokale) for kampsortutøvere. Det å kaste en nybegynner ut i WordPress, er som å sette en femåring bak spakene på en Boeing 777. Læringskurven blir utvilsomt bratt og faren for krasj er høy den første tiden. WordPress-Dojoen vil over tid gjøre deg skikket til å styre nettstedet ditt som en gud. Men gudestatus kommer alltid til en pris, og den prisen er hardt arbeid i lang tid.

Som bedriftseier må du spørre deg selv to ting for å kartlegge hva som vil fungere best for din bedrift; Wix vs WordPress. Hva trenger du av design og funksjonalitet for å dekke nettstedets formål, og hvor mye ressurser ønsker du å bruke på det?

Wix er mer enn godt nok til å dekke de fleste behov, og enkelt nok til at alle klarer det. WordPress gir total frihet av design, men er så teknisk at nybegynnere i mange tilfeller blir nødt til å leie inn hjelp. En løsning på det problemet er å skaffe seg et enkelt og oversiktlig WordPress- tema som du holder deg til.

 

Wix eller WordPress – Hva er best for synlighet og salg?

Wix-dojoen gjør det enklere for enhver fersking å slå seg frem i netthandel-ringen. Men vær klar over at dette er en underdog-dojo. Dette betyr at Wix gir din nettbedrift mulighet til å ta deg til topps på Google, men veien til rangering er ikke like godt kartlagt som hos WordPress. De siste årene har Wix tilbudt stadig flere løsninger for små bedrifter som har vist seg å både selge og rangere hos søkemotorene. Det viktigste er uansett at nettstedet ditt har innhold av høy kvalitet. Innholdet må altså sitte like godt som mine beste one-inch-punch-slag. Her kan du se hvordan google definerer kvalitet. BruSEO Lee har vært i skoene til både underdogs og SEO-guder. Alt har sin tid, og bare du kan veie fordeler og ulempene opp mot din spesifikke målsetting. Så sett igang: Hijah!

BruSEO Lee i slår sitt one-inch-punch. Ovenfor står det "vil du lære BruSEO moves? Gi museknappen en Krav maga-kilevink og start nå!"