følg oss

Sentralbord: 928 00 333 (08.00-16.00)

 > The One-Inch-Punch – Lynrsk SEO-hjelp  > Er Wix bedre enn WordPress for små bedrifter?

Er Wix bedre enn WordPress for små bedrifter?


Hva er best? Wix eller WordPress? Det enkle svaret er at WordPress fortsatt regnes som standard-plattformen for seriøse bedrifter på Internett. Wix er mer brukervennlig, men har ikke de samme mulighetene for utbygging og spesialtilpassing som WordPress. Om du er en liten bedrift med lite ressurser og begrenset behov for funksjonalitet, vil sannsynligvis svaret på spørsmålet være: «Ja, Wix er best».

Det er et sammensatt spørsmål fordi det er mange faktorer å ta hensyn til. For å finne ut hvilken plattform som er best for små bedrifter må vi vurdere følgende forskjeller mellom Wix og WordPress: Designmuligheter; Bedriftsutvikling; Kostnadskrav og Kompetansekrav.

BruSEO Lee står klar til kamp i sin one-inch-punch posisjon.

Tilpasningsevne skiller vinnere fra døgnfluer i kampen om nettsalg.
BrucSEO Lee

Ingen spørsmål er for kompliserte for BruSEO Lee! Jeg taklet eksistensielle problemer før jeg sluttet med bleier. Veien til opplysthet og ultimat slagkraft starter med overblikk og selvinnsikt. Dette gjelder alt fra One-Inch Punch til nettsalg og valg av arbeidsplattform i den digitale markedsføringen. Kompliserte spørsmål vurderes lettere når du setter problemet i system:

Tabell: Wix VS WordPress

  WIX WORDPRESS
Designmuligheter Stort, men visse grenser Uendelig, men krever mye mer jobb
Trafikkmuligheter Litt begrenset pga manglende SEO Uendelig
Pris Høy oppstartspris Gratis oppstart, men koster å utvikle
Kompetansekrav Enkelt å bruke Teknisk krevende
SEO Litt begrenset Uendelig

Tabell: Wix VS WordPress

  WIX
Designmuligheter Stort, men visse grenser
Trafikkmuligheter Litt begrenset pga manglende SEO
Pris Høy oppstartspris
Kompetansekrav Enkelt å bruke
SEO Litt begrenset
  WORDPRESS
Designmuligheter Uendelig, men krever mye mer jobb
Trafikkmuligheter Uendelig
Pris Gratis oppstart, men koster å utvikle
Kompetansekrav Teknisk krevende
SEO Uendelig

Plattformer for bygging av nettsteder er som valg av Dojo (treningslokale) for kampsortutøvere. Å kaste en nybegynner ut i WordPress er som å sette en femåring bak spakene på en Boeing 777. Læringskurven blir utvilsomt høy, men faren for krasj er høy den første tiden. WordPress-Dojoen vil over tid gjøre deg skikket til å styre nettstedet ditt som en gud. Men gudestatus kommer alltid til en pris, og den prisen er hardt arbeid i lang tid.

Som bedriftseier må du spørre deg selv to ting for å finne ut hva som er best av Wix eller WordPress for din del: Hva trenger du av design for å dekke nettstedets formål, og hvor mye tid ønsker du å bruke på design av nettstedet? Wix er mer enn godt nok til å dekke de fleste behov, og enkelt nok til at alle klarer det. WordPress gir total frihet av design, men er så teknisk at nybegynnere i mange tilfeller blir nødt til å leie inn hjelp.

 

Wix eller WordPress – Hva er best for synlighet og salg?

Wix-dojoen gjør det enklere for en hver fersking og slå seg frem i netthandel-ringen. Men vær klar over at dette er en underdog-dojo. Dette betyr at Wix gir din nettbedrift mulighet til å ta deg til topps på Google, men veien til rangering er ikke like godt kartlagt som hos WordPress.

De siste årene har Wix tilbudt stadig flere løsninger for små bedrifter som har vist seg å både selge og rangere hos søkemotorene. Det viktigste er uansett at nettstedet ditt er optimalisert for salg. Følger du vår lærebok i nettsalg for nybegynnere har du all mulighet til både å rangere og tjene penger på Internett.

BruSEO Lee har vært i skoene til både underdogs og SEO-guder. Alt har sin tid, og bare du kan veie fordeler og ulempene opp mot din spesifikke målsetting. Om du har kvalitet på høyde med mine One-Inch Puncher, kan du vinne en hver kamp, uansett hvilken dojo du trener i, eller hvilken motstander du møter. Hijah!

BruSEO Lee i slår sitt one-inch-punch. Ovenfor står det "vil du lære BruSEO moves? Gi museknappen en Krav maga-kilevink og start nå!"