følg oss

Sentralbord: 928 00 333 (08.00-16.00)

Image Alt

Teknisk SEO

Hva er teknisk SEO?

SEO står for søkemotoroptimalisering. Det vil altså si de tingene vi gjør for at et nettsted eller en nettside skal dukke opp i søkemotorer som Google. Teknisk SEO tar for seg de tekniske momentene på nettstedet ditt, altså alt som ikke har med innhold eller Interface å gjøre. Les gjerne mer detaljer om teknisk SEO på vår blogg.

Hva er god teknisk SEO?

God teknisk SEO sørger for at nettstedet ditt laster fort og riktig. Det bør også sørge for at din bedrifts internettsider holder den standarden som kreves for at de skal dukke opp i søkemotorene. For å levere optimal teknisk SEO krever det som regel innsikt i flere programmeringsspråk og hvordan internettplattformer som WordPress fungerer i samspill med disse.

 

Hva kan min bedrift tjene på god teknisk SEO?

Det er mye å tjene på god off-page SEO for alle bedrifter på Internett. Å ha kontroll på alle de tekniske faktorene som påvirker ditt nettsteds SEO, vil ikke bare få deg til å fremstå seriøs i Google sine øyne. Det vil også gi en bedre brukeropplevelse. Mangel på teknisk SEO kan gjøre at nettsider både fremstår som – og blir – usikre fra brukerens perspektiv. Optimaliser derfor dine nettsteder på en måte som gjør at både brukere og søkemotorer blir fornøyde.

 

Hvordan øker vi din bedrifts omsetning med teknisk SEO?

For alle nye samarbeidspartnere er det første vi gjør å ta en teknisk audit av bedriftens side. Vi anser teknisk SEO som grunnmuren på nettstedet ditt, og derfor er det nødvendig at denne er på plass før vi begynner med innhold og markedsføring.

Det er nesten uendelig med oppgaver som kan utføres i forhold til teknisk SEO. Derfor prøver vi å få en innsikt i ambisjonsnivået til bedriften, slik at vi kan foreslå tekniske utbedringer deretter. Det finnes nesten ingen nettsteder som ikke har en eneste teknisk utbedring som kan gjøres.