følg oss

Sentralbord: 928 00 333 (08.00-16.00)

Image Alt

Grafisk design tjenester

Hva er grafisk design?

Grafisk design er utformingen av en visuell representasjon av et objekt, ide eller konsept. Formålet er som regel visuell kommunikasjon. Utformingen kan skje med en rekke forskjellige verktøy og kommuniseres gjennom forskjellige medier. Menneskehjernen bearbeider visuelle inntrykk 60 000 ganger raskere enn tekst; derfor er bilder en svært effektiv form for kommunikasjon.

Hva er spesielt med grafisk design til nettbedrifter?

I denne sammehengen handler først og fremst om å lokke kundeblikk med bilder. Det handler om å ha øye for hva som ser bra ut, og hva som fanger interesse. God visuell kommunkasjon oppnår vi når vi vet hva som fungerer best mot kunder på nett, hva som er hensiktsmessig design for nettsider, og hva som blir plukket opp av søkemotorer.

 

Hvordan kan grafisk design selg på nett?

Hva som utgjør bra bildebruk på nett har vi skrevet et langt innlegg om som du kan lese på bloggen vår.

Det er viktig å sikre at illustrasjonene du bruker ser bra ut, at de passer bra til de tjenestene eller produktene du selger, og at de skiller seg ut i mengden. I tillegg er det viktig å tenke på hensikten med bruken av visuell kommunikasjon slik at alle benyttede ressurser gir så mye uttelling som de overhodet kan.

Til slutt må alt bildemateriale tilpasses bruk på Internett slik at de tar så liten plass som mulig og lastes raskt inn på nettsiden. På den måten får din bedrift utnyttet bildenes fulle markedspotensial. Det er nemlig mer å hente på bra bildebruk enn bra blikkfang. Bak hvert bilde er en kode som bedrifter kan utnytte i markedsføringen til fordel for økt synlighet. For mer detaljer anbefaler vi å ta en titt på en av våre artikler om metainformasjon for bilder.

 

Hvorfor bruke grafisk design til bedriften?

Bra grafisk design utstråler profesjonalitet. Dersom ditt nettsted ikke ser visuelt bra ut, kan du miste kunder og aldri få muligheten til av vise frem hva din bedrift kan prestere.

Enhver bedrift kan oppleve følgende fordeler ved å legge arbeid i grafisk design:

  • Et fasinerende bilde er fengende nok til at du får presentert dine salgsargumenter
  • Bra design og bilder trekker mer trafikk til ditt nettsted
  • Få flere til å melde seg på nyhetsbrev
  • Gratis reklame gjennom deling av bilder på sosiale medier
  • Gode bilder kan skape personlig tilknytning til din merkevare
  • Bilder gir store muligheter til komme høyere opp i nettsøk
  • Google har en egen kategori for bildesøk.
  • Rett bildebruk øker autoriteten (DA) til bedriften
  • Bra grafisk design fremhever en hver tekst
  • Særegent grafisk design er et godt verktøy for å skille seg ut i mengden

 

Hvordan øker vi bedriftens omsetning med grafiske tjenester?

Gjennom våre grafisk design tjenester hjelper SEO-blogg bedrifter å vurdere effektiviteten av eksisterende illustrasjoner og bildebruk. Det er viktig at de er optimalisert for nettbruk. Vi analyserer også mulighetene ditt nettsted har til å skille seg ut i sin egen bransje, og lager en plan for hvordan du kan optimalisere kommunikasjonen gjennom bilder på din bedrifts nettsted.

I tillegg lager vi visuelle konsepter fra bunnen av når det trengs, og designer helt unikt bildemateriale til de bedrifter som ønsker dette. Deretter går vi inn i koden og sørger for at du får maksimal uttelling av alt grafisk design som er i bruk på ditt nettsted. Slik sikrer vi at din bedrift fremstår så profesjonell som mulig, og at omsetningen når sitt fulle potensial.

Å lage godt grafisk materiale til din bedrift handler om å se visjonen til selskapet og gjenskape denne visuelt. Derfor er grafiske design tjenester tett knyttet opp mot konseptutvikling.